[ Zavřít ] 


 

RSS Kanál

 
Quadrax III - logická a dobrodružná hra

Quadrax III - logická a dobrodružná hra KE STAŽENÍ

Jestliže máte celkově rádi hry, které jsou logické, ale také na druhou stranu trošku i dobrodružné, rozhodně je skvělé si nainstalovat na disk svého počítače dokonalou hru s názvem Quadrax III, díky které si přesně ukážeme, jakou hru budete následujících několik měsíců nadevše milovat. Jedná se o dokonalou hru, kterou si zde v následujících několika málo odstavcích popíšeme, ukážeme si jaké jsou její přednosti a jak se celkově skvěle ovládá.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:59

BrickShooter - obdoba známého Tetrisu

BrickShooter - obdoba známého Tetrisu KE STAŽENÍ

Tetris si rozhodně všichni pamatujete a tuto dokonalou hru znáte. Jedná se o to, že musíte dávat a skládat kostičky různých barev a velikostí na sebe tak, aby mezi nimi vzniklo co nejmenší místo, díky kterému se po zaplnění celé hrací plochy celé pole smaže a přičtou se vám na vaše konto tolik potřebné body. Dnes si budeme popisovat dokonalou hru s názvem BrickShooter, na kterou se můžeme nyní rovnou podívat.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:59

Slovní fotbal - hra se slovy

Slovní fotbal - hra se slovy KE STAŽENÍ

Pamatujete si když jste jako malí jezdili s rodiči na dovolenou a v autě jste hráli slovní fotbal nebo slovní kopanou? Pokud ano, tato dokonalá slovní hra s názvem Slovní fotbal se postupem času přesunula z aut a cesty na dovolenou i na monitory vašich počítačů a notebooků. Jedná se o rozhodně skvělou hru, kterou si v následujících několika málo odstavcích popíšeme a ukážeme si jak celkově funguje a hlavně jak snadno se používá. Pojďme se do toho rovnou pustit.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:59

Super Balls - zábavné barevné kuličky

Super Balls - zábavné barevné kuličky KE STAŽENÍ

Máte rádi moderní, zábavné, ale také mírně logické hry, které vás nutí trochu přemýšlet a nad každým úkolem se trošku zamyslet? Pokud ano - jste tady rozhodně správně a můžete si na disk svého počítače stáhnout hru s názvem Super Balls, kterou si v následujících několika málo odstavcích popíšeme a ukážeme si jak se hra ovládá, jaké jsou její úkoly a celkově si danou hru představíme. Pojďme se do toho rovnou pustit.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:59

Tangram -7 - hra na logické myšlení

Tangram -7 - hra na logické myšlení KE STAŽENÍ

Jestliže rádi přemýšlíte a chcete nějakou obdobnou hru na svůj počítač, nejlepší možné řešení je si rovnou stáhnout tuto dokonalou hru s názvem Tangram -7, díky které se ocitnete v říci přemýšlení, hádanek a hlavolamů, které budete jednoznačně muset vyřešit. Pojďme se společně na tuto dokonalou hru podívat a ukázat si její přednosti a věci, které se vám rozhodně budou líbit a to je na tom celkově asi to nejlepší, co si můžete přát.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:59

Tetris Game Gold - legendární hra

Tetris Game Gold - legendární hra KE STAŽENÍ

Možná by zde bylo vhodné napsat něco ve smyslu - “Kdo nezná Tetris Game Gold, jako by nežil.” A ona je to vesměs pravda. Tetris je sama o sobě dokonalá hra, kterou rozhodně drtivá většina lidí bude znát a ve svých mladých letech si každý den hrála. Postupně se tato hra přesouvala z klasických herních zařízeních do mobilních telefonů a nyní si můžete hru s názvem Tetris Game Gold zahrát i na svém počítači nebo notebooku. V této krátké recenzi se společně na tuto dokonalou hru podíváme - pojďme rovnou do toho.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:59

Falco Chess - co takhle 3D šachy?

Falco Chess - co takhle 3D šachy? KE STAŽENÍ

Máte rádi šachy a chcete si je zahrát? Pokud ano a hledáte nějakou dokonalou verzi, kterou si nainstalujete do svého počítače nebo notebooku - rozhodně nejlepší možnost je nyní v tuto chvíli hra s názvem Falco Chess, díky které získáte dokonale graficky a hlavně vzhledově zpracovanou hru, kterou si jednoznačně zamilujete. V této krátké recenzi se společně na tuto hru s názvem Falco Chess podíváme a ukážeme si jaké jsou její přednosti a celkově jak se hra ovládá.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:58

Alchemy Mahjong - logická hra z Egypta

Alchemy Mahjong - logická hra z Egypta KE STAŽENÍ

Milujete Egypt a logické hry? Pokud ano, máme zde pro vás přesně na míru určenou hru, kterou bychom vám v dnešní recenzi velice rádi představili a ukázali jak se tato hra jednoduše a snadno ovládá, jak dokonale se požívá a celkově si ukázali jak můžete hru hrát. Jedná se o hru s názvem Alchemy Mahjong, díky které si člověk uvědomí, jak je Egypt a všechno okolo něj hodně oblíbené místo, díky kterému člověk načerpá mnoho nové energie a pozitivního myšlení.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:58

Tajemná písmena - namáháme svoje hlavičky

Tajemná písmena - namáháme svoje hlavičky KE STAŽENÍ

Jestliže si myslíte, že jste nějakým způsobem experti na hraní logických her a všechny je máte jak se říká v malíčku, rozhodně zkuste ještě jednu hru a to přesněji hru s názvem Tajemná písmena, kterou si zde nyní v této recenzi ukážeme. Pojďme se na to rovnou podívat a sami si určit zda se jedná o hru z vašeho pomyslného soudku a jestli si ji budete chtít zahrát, nebo nikoliv. Hurá do toho.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:58

Hanjie Mania - hodně náročná hra s čísly

Hanjie Mania - hodně náročná hra s čísly KE STAŽENÍ

Máte rádi logické hry a nebojíte se žádné výzvy? Pokud ano, rozhodně doporučujeme vyzkoušet hru s názvem Hanjie Mania, díky které si uděláte opravdový obrázek o tom, co jsou to logické hry, u kterých musí člověk hodně přemýšlet. Díky tomu si uděláte celkově obrázek na všechny logické hry, které máte v oblibě. Díky tomu si člověk sám o sobě určí, jak je dokonalé mít všech pět pohromadě a to jistě všichni víte. Pojďme se tedy rovnou všichni společně na tuto dokonalou hru podívat.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:58

Vraždy v ulici Morgue - závažný případ

Vraždy v ulici Morgue - závažný případ KE STAŽENÍ

Máte rádi detektivky, příběhy plné napětí, adrenalinu a dalších zajímavých věcí? Pokud ano a rádi si s oblibou zahrajete nějakou hru, která je přesně takto zaměřená a člověk si při hraní této samotné hry uvědomí hned několik potřebných věcí, které jsou velice zajímavé. Jestliže tedy rádi řešíte případy a chcete se v nich nějakým způsobem zlepšovat atd., rozhodně doporučujeme aplikaci a názvem Vraždy v ulici Morgue, na kterou se v dnešní krátké recenzi společně podíváme a ukážeme si jaké jsou její přednosti.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:58

Checkers UltraDvorka

Checkers UltraDvorka KE STAŽENÍ

Chcete poměrně hodně kuriózní a zajímavou hru na svůj počítač? Pokud ano a máte rádi kdejakou výzvu, pojďme se tedy společně v této krátké recenzi podívat na hru s názvem Checkers UltraDvorka, která je ještě určena pro hraní na počítači s DOSem, které si ještě asi většina z vás budete pamatovat. Je to hodně zajímavý systém a hlavně sama hra o sobě v sobě skrývá hned několik zajímavých věcí, které je potřeba si uvědomit a do staré doby se ještě vžít.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 10:57

Pálí Nám To - logická hra na úrovni

Pálí Nám To - logická hra na úrovni KE STAŽENÍ

Jestliže si po náročném pracovním dni, který byl plný úkolů, přemýšlení a dalších věcí, které jsou s vašim zaměstnáním spojené chcete odpočinout a chvilku si oddechnout, rozhodně můžete a pokud to chcete udělat trošku aktivněji a rozvíjet svoje myšlenky a dovednosti, nejlepší je relaxovat hezky v pohodlí domova u dokonalé hry s názvem Pálí Nám To, kterou si v následující krátké recenzi popíšeme a ukážeme si jaké jsou její přednosti. Rovnou se do toho pustíme a hru si popíšeme.

Ondřej Vomočil  |  23.06.2014 09:25

Bulánci, legendární akční hra s dravými polštářky

Bulánci, legendární akční hra s dravými polštářky KE STAŽENÍ

Bulánci je legendární freewarová a hlavně česká hra vytvořena firmou SleepTeam Labs. Hra, ve které proti sobě bojují Bulánci, označování také jako - E.A.P., což znamená extrémně agresivní polštáře. Kamera hry je použita s pohledem ze shora.

Ondřej Vomočil  |  19.05.2014 19:52

12-Ants - mravenci na vaši obrazovce

12-Ants - mravenci na vaši obrazovce KE STAŽENÍ

Jestliže hledáte nějakou aplikaci spíše na odpočinek a na uvolněnou, zkuste aplikaci s názvem 12-Ants, která je rozhodně v každém svém směru dokonalá. Jedná se o jednoduchou a použitelnou aplikaci, kterou není potřeba instalovat, což je skvělé zjištění a v dalším případě je také vhodné rovnou říci, že je aplikace s názvem 12-Ants kompletně zdarma.

Ondřej Vomočil  |  16.05.2014 20:51

Mariáš - pojďme si zahrát

Mariáš - pojďme si zahrát KE STAŽENÍ

Většina z vás bude tuto dokonalou a společenskou hru znát hlavně z českých hospod a putyk, kde se právě Mariáš hraje již hodně dlouhou dobu a lidé si tuto hru nesmírným způsobem oblíbili. Je to zajímavé, jak se všechny hry a další společenské aktivity postupem času přesouvají z herních stolů a dalších věcí na obrazovky a displeje našich počítačů a notebooků. Nicméně to jsou novinky, které jsou rozhodně potřebné a proto se není čemu divit. Pojďme se společně podívat na hru Mariáš, kterou si zde popíšeme.

Ondřej Vomočil  |  14.05.2014 08:34

Free Spider Solitaire - legenda co stále žije

Free Spider Solitaire - legenda co stále žije KE STAŽENÍ

Hru s názvem Free Spider Solitaire, která je určena pro operační systém Windows asi není třeba představovat, jelikož se celkově jedná o dokonalou, skvělou a hlavně legendární hru, kterou si i vy můžete v dnešní době zahrát na svém domácím počítači, nebo na notebooku. My se společně v této recenzi na aplikaci s názvem Free Spider Solitaire podíváme a ukážeme si, jak celkově funguje.

Ondřej Vomočil  |  14.05.2014 08:34

Řež: freeware punk masakr Albisoftu

Řež: freeware punk masakr Albisoftu

Povedená, jednoduchá a psychoticky rychlá Řež od Albisoftu nezatíží ani peněženku, ani výpočetní prostředky, ani mysl. Jen vás okamžitě vtáhne do svého světa neustálého běhu, výstřelů a punku: Já vám dám - pod polštář - bombu velkou jak dům...


Rio Club - máte rádi Casino?

Rio Club - máte rádi Casino? KE STAŽENÍ

Jestliže máte rádi decentní a mírně hazardní hry, nejlepší je, když si na disk svého počítače stáhnete a nainstalujte hru s názvem Rio Club. Jedná se o dokonalou hru, díky které si člověk může zahrát tuto dokonalou hru, kterou si zde hned několik následujících odstavcích všichni společně popíšeme. Pohodlně se tedy usaďte a začtěte se do následující krátké recenze.

Ondřej Vomočil  |  06.05.2014 08:34

War Rock - dokonalá střílečka

War Rock - dokonalá střílečka

Máte rádi hraní počítačových her? Chcete si vyzkoušet všechny možné novinky, díky kterým si celkově rozšíříte obzory a hlavně si také zahrajete online hru proti svým kamarádům? Pokud ano, zkuste si zahrát hru s názvem War Rock, kterou si shodou okolností v následujících několika odstavcích popíšeme a ukážeme si jak snadno se používá a také o jak dokonalou a graficky vyladěnou hru se jedná.

Ondřej Vomočil  |  06.05.2014 06:46

Článků: 151 - stránka: 7 / 8
 <<  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |  >> 

 


 
© 2005-2020 PS Media s.r.o. - digital world
 

reklama