[ Zavřít ] 


 

RSS Kanál

 

2020 Seznam: najdeš, co ani neznám KE STAŽENÍ

Seznam.cz se pochlubil, co nejčastěji vyhledával pro obyvatele kotliny pod Řípem v roce 2020. Pestrou směsici celebrit, událostí a jiných významových entit ovládla otravná epidemie koronaviru, která přímo i nepřímo ovládala mysli všech hledajících. Co všechno Češi na Seznamu v roce 2020 hledali?

 

2020 Seznam: najdeš, co ani neznám

Praktické dotazy směřovaly na trendy účesy roku 2020, domácí výrobu roušek nebo důchodovou kalkulačku pro letošní rok, nabízí pohled do neklidné mysli uživatelů Seznamu Michal Sedláček z týmu Seznam VyhledáváníV době plné omezení se uživatelé internetu zajímali v rámci volnočasových aktivit zejména o venkovní kulturní a sportovní akce jako svatováclavské slavnosti v Třeboni, o pálení čarodějnic, ale i Mistrovství světa v biatlonu konané v Itálii.

Nejhledanější praktické dotazy v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Účesy 2020
  2. Důchodová kalkulačka 2021
  3. Jak si vyrobit roušku
  4. Povinná maturita z matematiky
  5. Očkování proti chřipce
  6. Adventní kalendář 2020
  7. Daňové přiznání 2020
  8. Ošetřovné pro OSVČ
  9. Katastr nemovitostí dle majitele
  10. Gottův hrob 

Hlavním hybatelem zájmu byla samozřejmě koronavirová epidemie, která zaujímá místa v TOP desítkách napříč kategoriemi. Vysoce skórovala ve vyhledávaných produktech: dezinfekční gel na ruce Sanytol, nano filtr, respirátory, ochranný štít, bezkontaktní teploměr a Ibalgin). Mezi osobnosti dostala současného ministra zdravotnictví Jana Blatného. Mezi firmami pomohla vyniknout lékárnám Dr. Max, Benu, výrobci respiračních pomůcek Respilon a online potravinám Rohlík.cz. A nutila lidi vyhledávat informace o otevření obchodů či otevření hraničních přechodů.

Nejhledanější osobnosti v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Denisa Šuralová 
  2. Skopeček
  3. Lucie Benešová 
  4. Hana Maciuchová 
  5. Tomáš Plekanec 
  6. Jan Blatný
  7. Andrea Kerestešová 
  8. Marek Lambora 
  9. Belmondo
  10. Marta Kubišová

V plejádě herců a celebrit se nejvýše umístila Denisa Šuralová, vdova po fotbalovém reprezentantovi a hráči Sparty Josefu Šuralovi, která se následně stala partnerkou lobbisty Tomáše Horáčka, který byl mj. v roce 2018 zadržen a obviněn z uplácení i ovlivňování veřejných zakázek ve zdravotnictví.

Následoval zesnulý dlouholetý herec Jan Skopeček a za ním se ve vyhledávání umístily herečky Lucie Benešová a Hana Maciuchová. Následuje hokejista Tomáš Plekanec často propíraný kvůli manželství s Lucií Vondráčkovou a ministr zdravotnictví Jan Blatný.

Nejhledanější V pořady, filmy, seriály v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Poldové a nemluvně
  2. iPrima.cz Slunečná
  3. Turecké seriály online
  4. Seriál Versailles
  5. Tvoje tvář má známý hlas
  6. V síti online 
  7. Kateřina Veliká 
  8. České filmy 2020
  9. Film Bábovky
  10. Papírový dům

Televizní diváci se jali nejčastěji zkoumat pořady české provenience. Kupodivu se do nejčastěji hledaných probojovala touha dozvědět se více o francouzském seriálu Versailles či o tureckých seriálech - samozřejmě dostupných online.

Online svět lákal i tabuizovaným pohledem na to, s jakými nástrahami se na internetu potýkají děti - a to sice pořadem V síti. Obsah znepokojivého dokumentu popisuje ČSFD:Tři dospělé herečky s dětskými rysy se vydávají na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek online. Ve věrných kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří je na netu aktivně vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru, posílá fotky svých penisů a odkazy na porno.

Nejhledanější komerční produkty v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Sanytol dezinfekční gel na ruce 500 ml 
  2. NANO filtr
  3. Respirátory
  4. Detonic recenze
  5. Samsung S20
  6. Ochranný štít
  7. Stmívatelná žárovka
  8. Klobouková guma
  9. Bezkontaktní lékařský teploměr
  10. Ibalgin 400 mg

Korona extrémně zahýbala nejen snahou podnikatelů, ale i podnikavců. Nákupní touha rozpalovaná senzacechtivých pseudozpravodajstvím vyhledávala vše možné týkající se ochrany před koronavirem. A tak se do desítky nejhledanějších dostal i Ibalgin.

Mysli doufající v zázračné účinky pak pátraly i po Detonicu, což je bylinný přípravek mající zázračným způsobem snižovat množství cholesterolu a bránit problémům s vysokým tlakem. Jeho potenciální účinek ilustrujme slovy magistry Barbory Jedličkovénemáme žádnou vědeckou studii, která by potvrzovala pozitivní účinek tohoto potravinového doplňku, nelze očekávat žádný zázrak.

Nejhledanější zprávy a kauzy v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Zemětřesení na Samosu 
  2. Gottův hrob
  3. Volby USA
  4. Demonstrace v Praze
  5. Otevření obchodů
  6. Požár Kladruby
  7. Otevřené hraniční přechody 
  8. Senátní volby 2020
  9. Klub Techtle Mechtle
  10. Nehoda Fl

Situace kolem COVID-19 vyvolávala nejen informační zájem o otevření obchodů a hranic, ale také o demonstrace proti proticovidovým opatřením a klub Techtle Mechtle, jehož zásluhou k dalšímu šíření koronaviru - ostatně tato kauza stála na počátku omezení směřujících na noční kluby.

Své místo si našly volby: české senátní a americké prezidentské - zvláště vzhledem k jejich průběhu se ani není co divit. A své místo v záři pozornosti diváků získalo i zemětřesení na pomezí Řecka a Turecka, požár vepřína v Kladrubech a nehoda při závodech F1 v Bahrajnu.

Nejhledanější volnočasové události v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Slavnosti v Třeboni 
  2. Mistrovství světa v biatlonu
  3. Pálení čarodějnic 
  4. Dny Marianne 2020 
  5. Rally Bohemia 2020 
  6. Giro 2020
  7. Dny NATO 2020 
  8. Přelet bombardéru 
  9. Zahrada Čech 2020 
  10. Noc kostelů 2020

Vynucená karanténa nutila obyvatelstvo hledat i venkovní kratochvíle, mezi nimiž jednoznačně zvítězily slavnosti v Třeboni, následované biatlonem, pálením čarodějnic a letkou NATO u Ostravy. Nakupování zase slavilo své slevové svátky se slevovou knížkou Dny Marianne. A občas se někdo i vydal do kostela v noci otevřených kostelů.

Nejhledanější Komerční firmy v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Dedoles.cz
  2. Dr.Max eshop
  3. www.Mountfield eshop
  4. Genesis eshop
  5. Respilon Brno
  6. Rohlík.cz
  7. Benu lékárna
  8. Decathlon eshop
  9. Orsay eshop
  10. www.GeneraliCeska.cz

Firmám zcela vévodil marketingový trhák z krajiny pod Tatrami - Dedoles.sk, který všechny doma zalezlé vybavil veselými ponožkami, trenkami, kalhotkami a jiným počmáraným zbožím. Krom lékáren a online potravin lidé nejvíce postrádali fyzickou přítomnost v sekáči Genesis. A ostatní firmy z desítky nejvyhledávanějších patří do e-commerce.

Nejhledanější z kategorie Ostatní v roce 2020 na Seznam.cz

  1. Horažďovická nemocnice
  2. Pečáky hranaté
  3. Krajská hygienická stanice Jihlava
  4. Mseonline.cz
  5. Sirtfood dieta
  6. Online puzzle zdarma
  7. Umíme to
  8. Pochoutkový rok 2020
  9. Štěně zlatý retrívr bez pp
  10. Tank Rewards

Mezi témata, která v uplynulém roce ještě hýbala internetem, se v kategorii ostatní umístily pečicí kameny, tzv. pečáky hranaté, speciální sirtfood dieta, kterou proslavila anglická zpěvačka Adele, nebo informace týkající se štěněte zlatého retrívra, uzavírá rok 2020 ve vyhledávání Seznamu Petra Dvořáková, z PR Seznamu. Snad nás nový rok mnohých témat zbaví - nejméně by všichni postrádali tu otravnou koronu.

Zdroje

  • Blog Seznam.cz
  • ČDFD.cz
  • Dr. Max lékárna

 

 

Tento program naleznete ke stažení v našem katalogu www.instaluj.cz

 

 

 

 

 

Spotify nabídne AI playlisty

Spotify rozšiřuje hranice personalizované hudby zaváděním AI playlistů, což je beta funkce umožňující Premium uživatelům ve Spojeném království a Austrálii transformovat jakýkoliv nápad na perfektně na míru šitý playlist. Díky...

Microsoft a OpenAI postaví datacentrum se superpočítačem za 100 mld. USD

Microsoft a OpenAI chystají postavit datacentrum se superpočítačem za 100 miliard dolarů. Ambiciózní projekt, známý jako Stargate, slibuje posunout hranice toho, co je možné v datovém zpracování a umělé inteligenci. S plánovaným spuštěním...

Google zvažuje zpoplatnění AI vyhledávání

Svět technologií je opět v pohybu, přičemž gigant Google vážně uvažuje o zásadním kroku - zpoplatnění pokročilých funkcí vyhledávání, které využívají umělou inteligenci (AI). Takovýto krok by mohl změnit základy toho, jak...

Opera to s AI míní vážně. Nyní nabízí lokální LLMs

Opera se snaží co nejvíce využít vlnu AI. Nabízí nejen vlastní AI asistentku Ariu, ale jejím prostřednictvím i spoustu dalších funkcí. Nyní přichází s podporou lokálně spustitelných velkých jazykových modelů, což...


 
© 2005-2024 PS Media s.r.o. - digital world
 

reklama